sessi贸 1. dissabte 29 abril 2023_19h

MIQUEL BONETA (K1WY) + TEO RUFFINI MAIQUES

Projecció + col·loqui

MIQUEL BONETA (K1WY)
Tremp, 1998. Em considero un artista multidisciplinari. Actualment dedico el meu dia a dia a pintar, tatuar i, sobretot, a passar-m'ho bé. El graffiti ha anat adquirint importància al llarg de la meva carrera artística. Des de petit he tingut una gran inquietud per plasmar les meves idees al carrer de forma lliure, evitant els límits que et posa el paper i aprofitant la polèmica i el rebuig social que el graffiti implica. Vaig invertir gran part de la meva adolescència a dibuixar, animar, aprendre de forma autodidacta, i vaig decidir consolidar els meus coneixements estudiant quatre anys d'Animació i VFX. Acabat de sortir de la universitat, vaig saber que volia experimentar amb arts plàstiques. Després de quatre anys de moltes pantalles, em calia allunyar-me de l'àmbit digital durant almenys un temps. Vaig trobar els mitjans ideals per expressar-me, començant per la paret i el llenç, passant per la pell, fins al vídeo.

k1wy.com

TEO RUFFINI MAIQUES
Barcelona, 2002. És un artista emergent i multidisciplinari. El seu treball se centra en la salut mental, la introspecció i els límits de l'expressió creativa a través de diferents recursos: mitjans plàstics com l'oli i la ceràmica, la performance o mitjans digitals com el videoart.

teoruffini.com
IG @littletoetoetoe

presentació

Inaugurem la nova temporada del FLUX CLUB amb aquesta sessió dedicada a Miquel Boneta (K1WY) i Teo Ruffini Maiques, dos joves artistes multidisciplinaris que ens presentaran un repertori de diverses peces realitzades entre 2019 i 2023. Dos esperits lliures on conflueixen les arts digitals i les arts plàstiques (com la pintura i el graffiti), la performance o el tatuatge.


PROGRAMA


MIQUEL BONETA (K1WY)
Mackey's condition is bad

2022_2:08 min

Animació digital 2D.

 

MIQUEL BONETA (K1WY)
Si no le das conversaci贸n no habla y yo muchas veces no se la doy

2021_5 min

Animació 3D i collage amb vídeo.
Al·ludeix a la soledat, a l’estudi de la ment i del subconscient. És un viatge a través de pensaments reiterats tots solapats entre si.

 

MIQUEL BONETA (K1WY)
Flux festival

2020_0:31 min

Animació 2D amb paper i collage amb vídeo.
Clip commemoratiu del 20è aniversari de FLUX festival de vídeo d'autor (2000-2020).

 

MIQUEL BONETA (K1WY)
Egomort

2021_2:39 min

Animació 2D, 3D i collage amb vídeo.

 

MIQUEL BONETA (K1WY)
Interludio 2

2020_1:30 min

Animació 2D i collage amb vídeo.

 




MIQUEL BONETA (K1WY)
Homemade: K1WY by Ricoimba

2021_8 min

Realització David Rico
Muntatge videogràfic. Reportatge amb entrevista sobre Miquel Boneta / K1WY.

 

TEO RUFFINI MAIQUES
Tic Tac Tic

2021_3:43 min

Tic Tac Tic és la cerca de la relació entre un objecte, l'espai de les imatges digitals i el moviment. Un canvi en la relació que estableix el moviment d'un pèndol amb el camp visual digital. És un experiment que explora la versatilitat del format digital en què una imatge es comporta segons el moviment de l'objecte dins l'espai físic: la imatge de l'objecte es mou com l'objecte mateix.

 

TEO RUFFINI MAIQUES
8

2019_3:16 min

8 és una peça on es representa la manifestació i l'experiència dels cicles d'addicció i comportaments autodestructius, i la mirada externa social davant d'aquests comportaments. A través de la imatge d'un personatge que vomita ulls de plàstic, la peça es presenta com una metàfora visual que representa la deshumanització que es produeix quan cau en patrons autodestructius.

 

TEO RUFFINI MAIQUES
Untitled

2023_0:45 min

 

 

TEO RUFFINI MAIQUES
Lucea

2022_17:50 min

Un Joker és un pallasso que ha arribat als seus límits intentant entretenir una societat. Quan arriba als seus límits, s'aferra a un humor que balla amb la violència. La simbologia que revoluciona a través de la imatge d'una màscara consisteix a amagar una identitat real, protegint-la a través de la “modificació” del rostre de la persona. Tot i això, amb la màscara de Lucea es busca treure el "jo interior": una versió pura i sense filtres davant les normes socials. Amagar el rostre permet a la persona una llibertat que no té amb el rostre descobert. Lucea parla de l'exploració d'això afegint-hi la influència que pot tenir un objecte/element sobre una persona. Un objecte, en aquest cas un ganivet, conté connotacions inscrites que modifiquen l'escala i el comportament humà davant del seu ús. La dansa amb aquest element intenta transmetre una sensació contrastant entre lleugeresa, rigidesa, perill i dinamisme. Se sent atracció per aquest objecte, però alhora, por pel que representa. Finalment, el projecte parla de la visió personal sobre l'Allò, la relació (potser lluita) i l'acord amb ell.

___

CC CONVENT DE SANT AGUSTÍ, Sala Noble

Comerç, 36. 08003 Barcelona
https://conventagusti.com

entrada gratuïta, aforament limitat