sessió 12. dilluns 25 novembre 2013_21h

THE FAKE DRUIDS: VISUAL SCHLAGWERK

Projecció + col·loqui

THE FAKE DRUIDS

Barcelona - Eivissa. Duo format a finals de 2011 per H. TRES (baix i veu) i D. BLAKE (bateria). Utilitzen una acusada distorsió.
Discografia: Everything in this recording is strictly based on the available facts (2012), Schlagwerk (2013).

http://thefakedruids.bandcamp.com

TRES
Barcelona, 1956. Amb un passat lligat a l'underground de Barcelona i a bandes experimentals dels 80's i 90's com La T, Klamm, UMBN Aleatoria o Zush-Tres, H. Tres és un artista multidisciplinari conegut principalment per les seves accions silencioses, entre les quals destaquen els Còctels silenciosos, els Concerts silenciosos i els Blackouts o apagaments graduals d'edificis i màquines. El seu treball artístic s'ha presentat en festivals i institucions culturals d'Espanya així com a Finlàndia, Alemanya, França, Regne Unit, Itàlia, Polònia o EUA.
El 2008 realitza a la galeria Antonio de Barnola de Barcelona una nova acció titulada Maldito silencio que suposa un canvi d'orientació en el seu treball i que pretén destruir metafòricament les formes negatives de silenci. El 2009 presenta a Arts Santa Mònica (Barcelona) un catàleg recopilatori de les seves accions i comunica el començament d'una nova etapa en la seva trajectòria artística. Tres - No más silencio, el seu actual projecte conceptual, emergeix de la necessitat de considerar els molts aspectes indesitjables del silenci i de denunciar-ho com una de les principals estratègies de domini del poder. El 2011 funda el duo The Fake Druids amb el bateria D. Blake.

http://elsilencio.com
http://htres33.wordpress.com

D. BLAKE
Eivissa, 1975. El seu camí musical comença a l'Eivissa de 1993 en bandes locals com Arròs'n'Peix o La Espiral Sinfónica. Ja a Barcelona, entre 2003 i 2006 s'integra a Kalévala i col·labora amb cantants de músiques del món com Vera Bila (Rumania), Esma Redzepova (Macedònia), Astrid Hadad (Mèxic) o Les Reines Prochaines (Suïssa). Entre 2007 i 2010 treballa a París amb dues bandes locals: El Circo Divino i la Never Ending Orchestra. Actualment viu a Eivissa, on ha posat en marxa The Frigolos.

pedrojgb@gmail.com

presentació

El juliol d'aquest any va aparèixer el segon CD de The Fake Druids: Schlagwerk. Tres va demanar a alguns amics si els agradaria fer un vídeo a partir dels temes del disc i els va donar a escollir entre les dotze cançons que el componen. El resultat el presentem avui.
Els artistes que han participat són Julián Álvarez, Lydia Zimmermann, Jacobo J. Zoe & Adrià Guardiola, Jordi Teixidó, Carolina Cabrerizo, Ulrich Weitzel, Xavi Marx, Xavi Casadesús, Francesca Llopis, Josep M. Jordana i el propi Tres.

 

JACOBO J. ZOE & ADRIÀ GUARDIOLA
This World

2013_4:13 min

Sobre la impossibilitat de sortir d'aquest món amb vida.

jacobo_zoe69@hotmail.com
juasjuas10@hotmail.com


TRES
Rumours

2013_3:56 min

Llegendes urbanes i falsos rumors a la xarxa.

http://elsilencio.com


CAROLINA CABRERIZO
Calm Cool Collected Loader

2013_4:03 min

Sobre cert suplement farmacèutic molt útil i desitjable.

http://carolinacabrerizo.com

 

JOSEP M. JORDANA
Secondhand Lifetime

2013_5:29 min

Suïcidi i salvació.

www.josepmjordana.com


LYDIA ZIMMERMANN
Pantophrenia

2013_4:40 min

Multipersonalitat no patològica.

www.lydiazimmermann.com




JORDI TEIXIDÓ
Categorize Me

2013_4:12 min

Tot per categories, estils, tags.

jorditeix@gmail.com


FRANCESCA LLOPIS
Jasmine Flower

2013_3:57 min

Sobre la revolució del gessamí a la Xina.

www.francescallopis.com

 

TRES
So Long / Black Gun

2013_4:48 min

Ficció més o menys existencialista.

http://elsilencio.com

 

JULIÁN ÁLVAREZ
Angel Hummingbird

2013_6:10 min

Sobre la desesperança i el desig de trobar raons per seguir.

www.juliansite.com

 

XAVI MARX
Destructively Creative

2013_3:40 min

A partir de la cèlebre frase de Bakunin: "La passió per la destrucció és també una passió creativa".

http://xmarx.wordpress.com/xmarx

 

JOSEP M. JORDANA
James

2013_4:35 min

La pèrdua.

www.josepmjordana.com

 

XAVI CASADESÚS
Waiting

2013_3:39 min

Homenatge al Godot de Beckett.

xavict.dg@gmail.com

 

Bonus vídeo:

ULRICH WEITZEL
This World
2013_4:54 min

Si no es pot sortir d'aquest món amb vida: què passa després? La resposta a aquest crucial enigma en aquest vídeo d'investigació d'Ulrich Weitzel.
Extracte de Turtle-riders, la primera fotonovel·la animada (i inacabada) del cineasta independent, actor i clon Ambrosius C. von Schubabh, que volia aprofitar el boom dels Fake Druids per promocionar la seva pròpia obra. La pel·lícula, suposadament basada en la vida de von Schubabh, narra la història d'un amor impossible entre una parella de diferent espècie que s'enfronta a un món hostil ple d'aventures i secrets.

http://steadicam.es