sessió 1. dilluns 22 febrer 2016_21h

G3G RECORDS: PODER MIRAR ALS ULLS

Projecció + col·loqui

TOTI GARCIA
Mallorca, 1982. Cap de continguts i ajudant de direcció a la productora Llaüt digital (2012-2014) i, actualment, a la productora Espaitemps amb la voluntat de construir i explicar històries. G3G Records: poder mirar als ulls és el seu primer documental com a director.

toti@espaitemps.com

presentació

G3G RECORDS: PODER MIRAR ALS ULLS

Inaugurem la temporada amb la projecció d'aquest valuós documental sobre el segell discogràfic barceloní G3G Records (dedicat a l'edició, distribució i difusió de la música de risc i allunyada de les convencions comercials) i sobre el G's Club (la programació d'actuacions en directe que van organitzar fins al 2004 i que va omplir de música, poesia, performance i vídeo els dimarts de les sales Communiqué i Sidecar de Barcelona).

Comptarem amb la presència de l'equip de direcció del documental: Toti Garcia i Nessim Castaño, així com de components de la discogràfica.

www.g33grecords.com
www.espaitemps.com





G3G Records: Poder mirar als ulls
2015_86 min

El documental explica la trajectòria de la discogràfica G3G, nascuda a Barcelona l'any 1989. Els seus fundadors, Gat, Glòria i Guillem, han aconseguit recórrer 25 anys mantenint els mateixos valors del principi, sempre basats a intentar mirar la vida d'una manera menys materialista, més creativa i més equitativa. Així, al marge del materialisme imperant, G3G s'ha resistit a caure en un sistema que entén la cultura com un producte.
A partir del retrat de la discogràfica, el documental mostra el context social, artístic i musical d'uns anys crucials en la transformació de Barcelona, sobretot en relació als Jocs Olímpics de 1992 i el seu efecte expansiu.
En els temps que corren, el que ha permès que G3G sobrevisqui durant 25 anys ha sigut el mantenir-se ferms en una sèrie de valors molt aliens als que predominen en l'actualitat. G3G mai ha firmat cap contracte amb els artistes amb qui ha treballat, i és que la seva manera de fer sempre s'ha basat en les relacions humanes, per sobre del negoci o els diners. D'aquí la importàcia de "poder mirar als ulls" de l'altre.
G3G Records ha produït músics com Pascal Comelade, Mark Cunningham, Gran Teatro Amaro, Pole-Pole o Pierre Bastien; va creure en CaboSanRoque en les seves primeres passes, i va ser un dels principals referents per al poeta Eduard Escoffet.

Direcció Toti Garcia
Ajudant direcció Nessim Castaño
Amb la participació de Gat, Glòria Basté, Guillem Castaño, Pascal Comelade, CaboSanRoque, Anton Ignorant, Mark Cunningham, Eduard Escoffet, Josep M. Jordana, Jordi Turtós i Jordi Segura
Guió Toti Garcia
Edició i postproducció Jaume Carlos
Càmera Clara Rodríguez
Dissenyador musical Carles Molet
Vídeo arxiu Habitual Video Team
Productora / distribuïdora ESPAITEMPS (www.espaitemps.com)
Grafisme 131.GD (Esteve Padilla i Pau Llop)